NORBCG NA IX FESTIVALU ZDRAVLJA CRNE GORE

Nacionalna organizacija za rijetke bolesti Crne Gore učestovala je na IX Festivalu zdravlja Crne Gore koji je organizovan 14. i 15. aprila 2018. godine u Podgorici u Delta City šoping-molu, pod sloganom „Crnogorski je biti zdrav!“.

Na manifestaciji je tradicionalno učestvovalo više od 50 izlagača:  privatne ordinacije i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellnes centri, proizvođači zdravih proizvoda i kozmetike, i svi oni koji se bave zdravim stilovima života.

„Posjetiocima je bila ponuđena mogućnost da se na jednom mjestu informišu o proizvodima i uslugama, pomoćnim ljekovitim sredstvima i alternativnim metodama liječenja i da ujedno provjere stanje svog organizma tako što su imali priliku da popričaju sa medicinarima. Na našem štandu su imali priliku da dobiju informativne flajere i brošure u kojima su mogli da saznaju koje su to rijetke bolesti i na koje načine mogu da ostare svoja prava iz oblasti zdravstvene zaštite“, poručila je presjednica organizacije Nataša Bulatović.

Osim članova naše organizacije za vrijeme festivala  pomoć su nam pružili članovi volonterske organizacije studenata medicine MoMSIC.

Poslednje aktivnosti